Valgte produkt

Hailo Öko uno Plus M - Pedalspande - 17 L

459,00 DKK499,00 DKK

Hailo Öko uno Plus M - Pedalspande - 17 L

Hailo Öko uno Plus pedalspand er med sit klassiske design perfekt til ethvert hjem. Öko uno Plus kan indeholde hele 17 liter, og er derfor utrolig rummelig og praktisk samtidig med at æstetikken er i top.

Med den smarte fodpedal gør Hailo Öko uno Plus det utrolig nemt at komme af med sit affald på en simpel og hygiejnisk måde, samtidig med at det praktiske håndtag gør Öko uno Plus let anvendelig.

Öko uno Plus pedalspand er designet af tyske Hailo, der er kendt for deres gode kvalitet og flotte design. Der bliver aldrig gået på kompromis, hvilket også ses ved Öko uno Plus pedalspand, der både er praktisk og funktionel samtidig med at designet er i top.

Alle produkter fra Hailo har en forventet leveringstid på 3-10 dage.

459,00 DKK499,00 DKK

Ryd

Hurtig levering

Du modtager din bestilling indenfor 1 til 3 hverdage

roba grillbestik

Kundeservice

Du kan altid kontakte os på tlf: 3510 6200
kundeservice@roba.dk

Fragt på roba.dk

Fri Fragt

Køber du for min. 399,- så betaler vi fragten

Byt varen

Hos ROBA har du har altid 30 dages returret

Beskrivelse

Hailo Öko uno Plus M pedalspand 17 liter fås i flere flotte farver, og er med sit simple og tidsløse design perfekt til ethvert hjem uanset stil og tidens tendenser.

Öko uno Plus M pedalspand kan indeholde hele 17 liter, og er derfor utrolig rummelig og praktisk i hverdagen, men samtidig stilfuld og klassisk med et design, der aldrig bliver kedeligt eller går af mode.

Med den smarte og elegante soft-close funktion undgår du en pedalspand, der larmer når låget lukkes, samtidig med at det bliver nemt og meget mere funktionelt at benytte Öko uni Plus pedalspand.

Alt i alt er Hailo Öko uno Plus M pedalspand et rigtig godt køb, der udover sin funktionalitet også er skabt i et tidsløst og stilfuldt design, hvor både funktion og æstetik er i højsædet.

Yderligere information

Farve

Rustfrit stål, Hvid, Sølv, Rød, Vanilje, Sort, Lemon

Kapacitet

17 liter

Højde

43 cm.

Vægt

3,4 kg.

Emballagevægt

3,9 kg.

Soft-close funktion

Ja

Fodpedal

Ja

Kundeanmeldelser

Hvad siger vores kunder?

Luk menu
0
×
×

Kurv