Valgte produkt

Hailo Öko duo Plus L - Sorteringaffaldsspand - 17 + 9 L

479,96 DKK599,00 DKK

-14%

Hailo Öko duo Plus L – Sorteringaffaldsspand – 17 + 9 L

479,96 DKK599,00 DKK

Hailo Öko duo Plus L sorteringaffaldsspand er med sit klassiske design perfekt til ethvert hjem. Öko duo Plus L er opdelt i to og kan indeholde 17 + 9 liter. Den er derfor utrolig rummelig og praktisk samtidig med at æstetikken er i top.

Med den smarte fodpedal gør Hailo Öko duo Plus L det utrolig nemt at komme af med sit affald på en simpel og hygiejnisk måde, og kan derfor anvendes af alle.

Öko duo Plus L sorteringaffaldsspand er designet af tyske Hailo, der er kendt for deres gode kvalitet og flotte design. Der bliver aldrig gået på kompromis, hvilket også ses ved Öko duo Plus L sorteringaffaldsspand, der både er praktisk og funktionel samtidig med at designet er i top.

Alle produkter fra Hailo har en forventet leveringstid på 3-10 dage.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Hailo Öko duo Plus L sorteringaffaldsspand fås i flere flotte farver, og er med sit simple og tidsløse design perfekt til ethvert hjem uanset stil og tidens tendenser.

Öko duo Plus L sorteringaffaldsspand er todelt og kan indeholde 17 + 9 liter. Den er derfor utrolig rummelig og praktisk i hverdagen, men samtidig stilfuld og klassisk med et design, der aldrig bliver kedeligt eller går af mode.

Med den smarte og elegante soft-close funktion undgår du en pedalspand, der larmer når låget lukkes, samtidig med at det bliver nemt og meget mere funktionelt at benytte Öko duo Plus L sorteringaffaldsspand.

Alt i alt er Hailo Öko duo Plus L sorteringaffaldsspand et rigtig godt køb, der udover sin funktionalitet også er skabt i et tidsløst og stilfuldt design, hvor både funktion og æstetik er i højsædet.

Yderligere information

Farve

Rustfrit stål, Hvid, Sølv, Rød, Vanilje, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hailo Öko duo Plus L – Sorteringaffaldsspand – 17 + 9 L”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
1
×
×

Kurv