Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Valgte produkt

Hailo Mini - Klapstige

299,95 DKK

Hailo Mini – Klapstige

299,95 DKK

Hailo Mini klapstige er den perfekte lille stige, når du lige har brug for et par ekstra trin. Klapstigen kan anvendes til alt, og utrolig praktisk og let anvendelig. Hailo Mini stigen kan klappes sammen, og kan derfor medbringes alle steder, samtidig med at den er let at opbevare.

Med Hailo Mini klapstige får du derfor et rigtig godt all-round produkt, som du kan have glæde af i rigtig mange år fremover.

På alle produkter fra Hailo er der en forventet leveringstid på 3-15 dage.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Hailo Mini er den perfekte lille mini klapstige, der kan anvendes til alt mellem himmel og jord. Mini klapstigen er utrolig nem at bære rundt på og håndtere generelt, og du slipper derfor for en tung og besværlig klapstige, der er uhåndterlig og bøvlet at flytte rundt på. I stedet får du en super let og simpel lille stige, der er både praktisk og funktionel.

Med Hailo får du en praktisk klapstige, der kan foldes sammen, så den næsten ingenting fylder. Det vil sige, at du kan have den med over alt, og for eksempel opbevare den under sengen eller lignende.

Med Hailo Mini klapstige er du derfor sikker på at få et rigtig godt produkt, som du kan have glæde af længe, og som kan anvendes på mange forskellige måder.

Hos Roba har vi et stort udvalg af forskellige stiger, og vi er sikre på, at vi har lige præcis den stige, du mangler til dit næste projekt.

Yderligere information

Farve

Hvid, Grå

Maks. belastning

150 kg.

Bredde, dybde

B=50 cm., D=49 cm.

Total højde, platform højde

TH=45 cm., PH=44 cm.

Maks. arbejdshøjde

220 cm.

Emballage mål

57,5 cm. x 50 cm. x 4 cm.

Vægt

3,6 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hailo Mini – Klapstige”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
0
×
×

Kurv