Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Valgte produkt

Hailo K30 - Klapstige

399,95 DKK579,95 DKK

Hailo K30 – Klapstige

399,95 DKK579,95 DKK

Hailo K30 klapstige er et sikkert og praktisk produkt til dig, der skal op i højden, og vil være sikker på, at sikkerhed, komfort og funktionalitet er helt i top.

K30 klapstigen fås i flere størrelser, og er derfor ideel uanset om du bare skal ordne en lille ting, eller om du har gang i et større projekt.

Hailo er generelt kendt for sine gode produkter, hvor funktionalitet og sikkerhed altid har højst prioritet, og der ikke bliver gået på kompromis. Dette er selvfølgelig også tilfældet med denne klapstige.

Alle produkter fra Hailo har en forventet leveringstid på mellem 3-15 dage.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Hailo K30 klapstige er en praktisk løsning til dig, der skal op i højden og har brug for en simpel klapstige, der er både simpel og sikker. K30 klapstigen fra Hailo er utrolig let anvendelig, og har stort fokus på sikkerhed og funktionalitet.

Med stiger fra Hailo har sikkerhed og funktionalitet altid højeste prioritet. Derfor er der blandt andet også monteret skridsikre fødder under stigen, så du kan være sikker på, at stigen står helt fast.

Alt i alt en klapstige, der kan anvendes til alle typer opgaver både ude og inde, og som er uundværlig for enhver handymand eller handykvinde.

Hos Roba har vi et stort udvalg af stiger, og vi er sikre på, at du helt sikkert finder den stiger, der passer perfekt til dig og dit næste projekt.

Yderligere information

Størrelse

2 trin, 3 trin

Maks. belastning

150 kg.

Ekstra brede trin

Ja

Bredde, dybde

B=47 cm., D=54 cm.

Total højde, platform højde

TH=82 cm., PH=46 cm.

Maks. arbejdshøjde

225 cm.

Emballage mål

90 cm. x 47 cm. x 5 cm.

Vægt

3,3 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hailo K30 – Klapstige”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
0
×
×

Kurv