Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Hailo K20 – Klapstige

Hailo K20 klapstige er et sikkert og praktisk produkt til dig, der skal op i højden, og vil være sikker på, at sikkerhed, komfort og funktionalitet er helt i top.

K20 klapstigen fås i flere størrelser, og er derfor ideel uanset om du bare skal ordne en lille ting, eller om du har gang i et større projekt.

Hailo er generelt kendt for sine gode produkter, hvor funktionalitet og sikkerhed altid har højst prioritet, og der ikke bliver gået på kompromis. Dette er selvfølgelig også tilfældet med denne klapstige.

Alle produkter fra Hailo har en forventet leveringstid på mellem 3-15 dage.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Hailo K20 klapstige er en praktisk løsning til dig, der skal op i højden og har brug for en simpel klapstige, der er både simpel og sikker. K20 klapstigen fra Hailo er utrolig let anvendelig, og har stort fokus på sikkerhed og funktionalitet.

Med Hailo K20 klapstige har sikkerhed og funktionalitet højeste prioritet. Derfor er der blandt andet også monteret skridsikre fødder under stigen, så du kan være sikker på, at stigen står helt fast.

Alt i alt en klapstige, der kan anvendes til alle typer opgaver både ude og inde, og som er uundværlig for enhver handymand eller handykvinde.

Yderligere information

Størrelse

2 trin, 3 trin

Farve

Hvid, Grå

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hailo K20 – Klapstige”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Menu
0
×
×

Cart