Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Valgte produkt

Hailo design S pedalspand 4 liter

215,96 DKK239,96 DKK

Tilbud

Hailo design S pedalspand 4 liter

215,96 DKK239,96 DKK

Hailo design S pedalspand er med sit klassiske design perfekt til ethvert hjem. Design S kan indeholde 4 liter, og er derfor både rummelig og praktisk samtidig med at æstetikken er i top.

Med den smarte fodpedal gør Hailo design S det utrolig nemt at komme af med sit affald på en simpel og hygiejnisk måde. Derudover har pedalspanden integreret soft-close funktion samt kurvet låg, der er helt unikt for netop denne serie.

Hailo design S pedalspand er designet af tyske Hailo, der er kendt for deres gode kvalitet og flotte design. Der bliver aldrig gået på kompromis, hvilket også ses ved Design S, der både er praktisk og funktionel samtidig med at designet er i top.

Alle produkter fra Hailo har en forventet leveringstid på 3-10 dage.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Hailo design S pedalspand 4 liter fås i flere flotte farver, og med sit simple og tidsløse design er pedalspanden perfekt til ethvert hjem uanset stil og tidens tendenser.

Design S kan indeholde 4 liter, og er derfor utrolig praktisk i hverdagen, men samtidig stilfuld og klassisk med et design, der aldrig bliver kedeligt eller går af mode.

Med den smarte og elegante soft-close funktion undgår du en pedalspand, der larmer når låget lukkes, samtidig med at det bliver nemt og meget mere funktionelt at benytte Hailo design S pedalspand.

Alt i alt er design S et rigtig godt køb, der udover sin funktionalitet også er skabt i et tidsløst og stilfuldt design, hvor både funktion og æstetik er i højsædet.

Yderligere information

Farver:

Rustfrit stål,  Hvid,  Sølv,  Rød,  Vanilje,  Sort,  Lemon,  Mat Hvid,  Mat Mint,  Mat Grey

Kapacitet

4 Liter

Højde

28 cm

Vægt

0,9 kg

Emballagevægt

1,1 kg

Fodpedal

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hailo design S pedalspand 4 liter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
0
×
×

Kurv