Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Valgte produkt

Hailo ChampionsLine XXR 225 - Klapstige

1.099,95 DKK1.649,95 DKK

Hailo ChampionsLine XXR 225 – Klapstige

1.099,95 DKK1.649,95 DKK

Hailo ChampionsLine XXR 225 klapstige er et sikkert og praktisk produkt til dig, der skal op i højden, og vil være sikker på, at sikkerhed, komfort og funktionalitet er helt i top.

ChampionsLine XXR 225 klapstigen fås i flere størrelser, og er derfor ideel uanset om du bare skal ordne en lille ting, eller om du har gang i et større projekt. Den praktiske krog, der er monteret på stigen, gør også stigen utrolig praktisk, da der nemt kan hænge en spand, som det ellers ville være meget besværligt at have med, når man arbejdede på stigen.

På grund af den gode tyske kvalitet, giver Hailo hele 10 års garanti på netop ChampionsLine XXR 225 klapstigen, der altså er beregnet til at holde i mange år.

Hailo er generelt kendt for sine gode produkter, hvor funktionalitet og sikkerhed altid har højst prioritet, og der ikke bliver gået på kompromis. Dette er selvfølgelig også tilfældet med denne klapstige.

Alle produkter fra Hailo har en forventet leveringstid på mellem 3-15 dage.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Hailo ChampionsLine XXR 225 er en praktisk løsning til dig, der skal op i højden og har brug for en simpel klapstige, der er både simpel og sikker. Med Hailo kan du være sikker på, at få en stige, der er utrolig let anvendelig, og hvor sikkerhed og funktionalitet er helt i top.

Klapstigen kan bære 150 kg og kan i den største udgave nå en maksimal arbejdshøjde på 2.35 meter.

Med Hailo ChampionsLine XXR 225 klapstige har sikkerhed og funktionalitet højeste prioritet. Derfor er der blandt andet også monteret skridsikre fødder under stigen, så du kan være sikker på, at stigen står helt fast.

Alt i alt en klapstige, der kan anvendes til alle typer opgaver både ude og inde, og som er uundværlig for enhver handymand eller handykvinde.
Hos Roba har vi et stort udvalg af stiger, og vi er sikre på, at vi har præcis den stige, der passer til dig og dit næste projekt.

Yderligere information

Størrelse

3 Trin, 4 Trin, 5 Trin, 6 Trin

Maks. belastning

225 kg.

Ekstra bredde skridt

Ja

Bakke

Ja

Rem til spand

Ja

Universale kroge

Ja

Spændebånd

Ja

Til sarte gulve

Ja

Kan bruges i haven

Ja

Bredde, dybde

B = 43 cm, D = 75 cm

Total højde, platform højde

TH = 125 cm, PH = 62 cm

Max. arbejdshøjde

235 cm

Emballage mål

138 cm x 43 cm x 17 cm

Vægt

5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hailo ChampionsLine XXR 225 – Klapstige”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
0
×
×

Kurv