Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Valgte produkt

Hailo BigBin Touch XL m/ One-Touch låg - Affaldsspand - 46 L

399,96 DKK463,96 DKK

Tilbud

Hailo BigBin Touch XL m/ One-Touch låg – Affaldsspand – 46 L

399,96 DKK463,96 DKK

Hailo BigBin Touch XL affaldsspand er med sit enkle og tidsløse design perfekt til ethvert hjem.

BigBin Touch XL kan rumme hele 46 liter, og er derfor utrolig rummelig og praktisk, men samtidig stilfuld og klassisk. Med sit smarte One-Touch låg gør BigBin Touch XL det let og enkelt at komme af med sit affald på en simpel og hygiejnisk måde.

BigBin Touch XL er produceret af Hailo, der altid er garant for tysk kvalitet af højeste klasse. Både design og funktionalitet er altid i højsædet, og der bliver aldrig gået på kompromis. Dette ses også tydeligt ved BigBin Touch XL, der er klassisk og tidsløs i sit design, men samtidig også utrolig praktisk.

 

På alle produkter fra Hailo kan der forventes en leveringstid på mellem 3-10 dage.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Hailo BigBin Touch XL affaldsspand fås i rustfrit stål, hvid, sølv, rød, vanilje og sort, og er med sit enkle og tidsløse design perfekt til ethvert hjem.

Hailo BigBin Touch XL affaldsspand kan rumme 46 liter, og er derfor utrolig rummelig og praktisk, men samtidig stilfuld og klassisk med et design, der aldrig bliver kedeligt eller går af mode. Med sit praktiske One-Touch låg er Hailo BigBin Touch XL også meget let anvendelig, og kan håndteres af alle – også selvom man skulle have hænderne fulde i en travl hverdag.

Hailo BigBin Touch XL findes i seks enkle og stilfulde farver og uanset hvilken én, der er din favorit, er du garanteret en elegant affaldsspand, der passer perfekt ind i ethvert hjem, og som uden problemer kan indgå i lige netop din stil.

Hailo Affaldsspande fås i mange forskellige former, størrelser og farver, og er altid designet i et tidsløst og enkelt design.
Kort sagt: for enhver smag og til ethvert behov.

Yderligere information

Farve

Rustfrit stål, Hvid, Sølv, Rød, Vanilje, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hailo BigBin Touch XL m/ One-Touch låg – Affaldsspand – 46 L”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
0
×
×

Kurv