Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Hailo 1-2-3 500 Combi – Multifunktionstillads

6.999,95 DKK

Hailo 1-2-3 500 Combi Multifunktionstillads er et smart, enkelt og funktionelt stillads, hvor sikkerheden er i top.

1-2-3 500 Combi Multifunktionstillads er den perfekte løsning til enhver, der har brug for enten en stige eller et stilads, da lige netop dette multifunktionstillads nemt kan anvendes både som stige og stillads. Med stilladset kan du nå en maximum højde på 4,35 meter, så uanset hvad dit projekt måtte være, er dette multifunktionstillads helt sikkert løsning for dig.

1-2-3 500 Combi Multifunktionstillads er produceret og designet af Hailo, der er kendt for deres gode tyske kvalitet, hvor sikkerhed og funktionalitet altid har højeste prioritet. Derfor giver Hailo også 5 års garanti på dette multifunktionstillads.

På alle produkter fra Hailo kan der forventes en leveringstid på mellem 3-15 dage.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Hailo 1-2-3 500 Combi Multifunktionstillads er en praktisk og sikker løsning til dig, der skal op i højden og har brug for et stillads eller en stige. Multifunktionstilladset fra Hailo er utrolig let anvendeligt, og har stort fokus på sikkerhed og funktionalitet.

Hailo 1-2-3 500 Combi kan skilles ad og klappes sammen, og kan derfor både anvendes som stillads og som stige uden at der bliver gået på kompromis med sikkerheden. Derudover kan multifunktionstiladset både anvendes ude som inde.

Multifunktionstilladset fra Hailo kan bære 150 kg. Ved at anvende stilladset er det muligt at komme op i en højde på 4,35 meter, mens stigen kan komme op i 4,20 meter eller 2,85 meter, afhængig af hvordan den anvendes.

Med Hailo 1-2-4 500 Multifunktionstillads har sikkerheden højeste prioritet, og derfor er der også monteret en såkaldt “Speed Lock,” der kan betjenes med en enkelt hånd.

 

Alt i alt et multifunktionstillads, der kan anvendes til alle typer opgaver både ude og inde, og som er uundværlig for enhver handymand eller handykvinde.

Yderligere information

Størrelse

2 x 12 Trin

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hailo 1-2-3 500 Combi – Multifunktionstillads”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Menu
0
×
×

Cart