Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Valgte produkt

ChampionsLine Stepke 225 - Klapstige

999,95 DKK1.199,95 DKK

ChampionsLine Stepke 225 – Klapstige

999,95 DKK1.199,95 DKK

Hailo L90 Stepke er den perfekte lille stige, når du lige har brug for et par ekstra trin.

ChampionsLine Stepke 225 kan anvendes til alt, og utrolig praktisk og let anvendelig. ChampionsLine Stepke 225 stigen kan klappes sammen, og kan derfor medbringes alle steder, samtidig med at den er let at opbevare.

Med Hailo ChampionsLine 25 får du derfor et rigtig godt all-round produkt, som du kan have glæde af i rigtig mange år fremover.

På alle produkter fra Hailo er der en forventet leveringstid på 3-15 dage.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Hailo ChampionsLine Stepke 225 er den perfekte lille klapstige, der kan anvendes til alt mellem himmel og jord. ChampionsLine Stepke 225 er utrolig nem at bære rundt på og håndtere generelt, og du slipper derfor for en tung og besværlig klapstige, der er uhåndterlig og bøvlet at flytte rundt på. I stedet får du en super let og simpel lille stige, der er både praktisk og funktionel.

Med Hailo får du en klapstige, der kan foldes sammen, så den næsten ingenting fylder. Det vil sige, at du kan have ChampionsLine Stepke 225 med over alt, og for eksempel opbevare den under sengen eller lignende.

Med Hailo ChampionsLine Stepke 225 er du derfor sikker på at få et rigtig godt produkt, som du kan have glæde af længe, og som kan anvendes på mange forskellige måder.

Hos Roba har vi et stort udvalg af stiger, og vi er sikre på, at vi har lige præcis den stige, du mangler til dit næste projekt.

Yderligere information

Størrelse

2 trin, 3 trin

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ChampionsLine Stepke 225 – Klapstige”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
0
×
×

Kurv