Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Alle vare købt i december kan returneres helt frem til 31 januar 2019

Valgte produkt

Big-Box Swing - Affaldsspand størrelse XXL

503,96 DKK663,96 DKK

-20%

Big-Box Swing – Affaldsspand størrelse XXL

503,96 DKK663,96 DKK

Hailo Big-Box Swing XXL affaldsspand er med sit enkle og tidsløse design perfekt til ethvert hjem.

Big-Box Swing XXL affaldsspand kan rumme hele 71 liter, og er derfor utrolig rummelig og praktisk, men samtidig stilfuld og klassisk. Med sit smarte svinglåg, gør Big-Box Swing XXL det nemt at komme af med sit affald på en simpel og hygiejnisk måde uden at der er gået på kompromis med æstetikken.
På undersiden af affaldsspanden er der monteret fire skridsikre fødder, der gør at Big-Box Swing XXL altid bliver, hvor den skal være.

Big-Box Swing XXL er produceret af Hailo, der er tysk kvalitet, når det er bedst. Her er altid fokus på både design og funktionalitet, hvilket tydeligt ses ved netop dette produkt.

 

På alle produkter fra Hailo kan der forventes en leveringstid på mellem 3-10 dage.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Hailo Big-Box Swing XXL affaldsspand fås i rustfrit stål, hvid, sølv og sort, og er med sit enkle og tidsløse design perfekt til ethvert hjem.

Hailo Big-Box Swing XXL affaldsspand er utrolig rummelig og praktisk, men samtidig stilfuld og klassisk med et design, der aldrig bliver kedeligt eller går af mode. Med sit praktiske svinglåg er Hailo Big-Box Swing XXL også meget let anvendelig, og kan håndteres af alle – også selvom man skulle have hænderne fulde i en travl hverdag.

Hailo Big-Box Swing XXL findes i fire enkle og stilfulde farver og uanset hvilken én, der er din favorit, er du garanteret en elegant affaldsspand, der passer perfekt ind i ethvert hjem, og som uden problemer kan indgå i lige netop din stil.

Hailo affaldsspande fås i mange forskellige former, størrelser og farver, og er altid designet i et tidsløst og enkelt design.
Kort sagt: for enhver smag og til ethvert behov.

Yderligere information

Farve

Rustfrit Stål, Hvid, Sølv, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Big-Box Swing – Affaldsspand størrelse XXL”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
1
×
×

Kurv