Fragt på roba.dk

Fri Fragt

Køber du for min. 399,- så betaler vi fragten.

Byt varen

Hos ROBA har du har altid 30 dages returret.

Hurtig levering

Du modtager din bestilling indenfor 1 til 3 hverdage.

3000+ tilfredse kunder

Siden år 2017

Velkommen til Roba.dk - Din Isenkræmmer på nettet

Bestik

Se alt vores bestik, bestiksæt mm.

Stel og tallerkener

Stel og tallerkener

Se vores smukke stel og tallerkener her.

Køkken madlavning

Gryder og pander

Se vores gryder og pander med og uden induktion her

køkkengrej

Køkkenudstyr

Se vores udvalg af køkkenudstyr her

VINGLAS KRYSTAL ROBA.DK

Krystalglas

Se vores udvalg af krystalglas her

Boligtilbehør

Se det store udvalg af boligtilbehør

Stærke tilbud lige nu!

Roba er en isenkræmmer med unikke mærker

Seneste nyt fra bloggen

Risoli Gastropan LePignatte gryde 5
Gryder og pander

Gastropan By Risoli

Gastropan By Risoli En unik serie af gryder og stegepander fra Gastropan By Risoli Gryder og pander til private og erhverv DuPont non-stick Kvaliteten af

Læs mere »

Kunde anmeldelser

Hvad siger vores kunder?

Roba er en passioneret isenkræmmer

Roba er et isenkræmmer mekka for alt inden for køkkenudstyr og isenkram. Her finder du de stærkeste mærker på markedet, så du er sikret kvalitet, når du handler på Roba.dk. Hvert produkt kommer med en garanti, for hos Roba går vi meget op i, at du er glad og tilfreds, når du handler hos os, og at dine produkter holder i mange år.  

På Roba.dk finder du altid, hvad du søger, og ofte mere til. Hos Roba er vi nemlig altid klar med inspiration og gode råd. Så selvom du ikke ved præcis, hvad du leder efter, kan det altid betale sig at kigge lidt rundt på vores hjemmeside. Du finder helt sikkert lige dét, du står og mangler. 

Høj kvalitet og lækkert design er nøgleord for Roba. Vi bruger lang tid på at finde præcis de produkter, som vi ved, at du vil blive glad for. Vi gør aldrig noget halvt. Vi kan altid stå inde for kvalitet og design på vores varer, og derfor kan du føle dig helt tryg, når du handler hos Roba. Vi har nemlig gjort det til en levevej, at du aldrig skal gå ned på udstyr.

Kæmpe udvalg af Tramontina, World's Best Pan og mange andre lækre mærker

Hos Roba har vi et kæmpe udvalg af ting til hjemmet blandt andet bestik, tallerkener, gryder, lysestager, vaser, pedalspande og meget mere. Vi opdaterer ofte vores produktkategorier med nye varer, og vi fører kun de bedste mærker som Tramontina og World’s Best Pan.

Tramontina kommer oprindeligt fra Brasilien og er verdenskendt for høj kvalitet og stilrent design. Tramontinas design er inspireret af naturen og involverer derfor nøje udvalgte træsorter, der er kraftige og kan tåle at blive brugt i et køkkenmiljø. Tramontina er mest kendt for deres lækre bestik med træskaft, men producerer også komplette BBQ-sæt, skærebrætter og gryder. 
Hos Roba er vi stolte af vores samarbejde med Tramontina! 

World’s Best Pan er tysk kvalitet, der kombinerer tradition, solidt håndværk, moderne teknologi og ekspertise og på den måde skaber unikke og eksklusive produkter, der kan bruges igen og igen. World’s Best Pans produkter er energibesparende, uden at det går udover funktionaliteten. Dette bevises for eksempel ved, at 65 ud af 69 kokkelandshold i verden anbefaler World’s Best Pan.  

Stort udvalg af boligtilbehør på Roba.dk

Et hjem skabes af mere end bare fire vægge. Atmosfæren i et hjem opstår med møbler, udsmykning og tilbehør, der er med til at give dit hjem sin helt egen stil og atmosfære. Dette værner vi om hos Roba, og derfor har vi et stort udvalg af boligtilbehør, der kan passe ind i enhver stil og sørger for, at dit hus ikke længere bare er et hus, men derimod et hjem. Og ved at finde lige præcis de produkter, der passer til dig, gør du hjemmet til dit.

Hos Roba har vi et stort sortiment i fyrfadsstager, urtepotteskjulere, vaser, dekorative genstande, skåle og krukker. Alle vores varer er kvalitetssikrede, hvilket er din garanti for en god handel. 

Det er den gode service, der gør forskellen

Hos Roba er rådgivning og vejledning altid i top, uanset hvilket produkt det drejer sig om. 

Alt hvad vi foretager os gøres med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi er kendt for en service ud over det normale, og vi leverer til tiden.

Hos Roba er du altid i centrum, og du er den vigtigste person i vores virksomhed – det manglede da bare.

Levering er gratis, hvis du køber for over 399 kr.
Køber du for under 399 kr., er leveringspriserne som følger:
GLS afhentning i Pakkeshop – 50 kr.
GLS levering til dør 69 kr.
GLS levering til erhvervsadresse 60 kr.

Der kan gå op til 3 hverdage, fra vi har modtaget din ordre, til den afsendes. Herefter går der op til 48 timer, før pakken afleveres på din adresse / Pakkeshop. Vores leveringstid er derfor op til 5 hverdage. Så snart din ordre er klar til afsendelse, vil du modtage en mail med dit Track and Trace nummer.

Pakker bliver sendt til den angivet adresse eller til nærmeste pakkeshop – Du kan også selv vælge hvor du vil have sendt pakken til (pakkeshop).

Levering sker normalt inden for 1-3 hverdage (lidt længere tid, hvis varen ikke er på lager).

Kunden kontaktes via e-mail hvis varen er forsinket.
Hvis ordren nægtes ved modtagelsen, eller der er oplyst mangelfuld adresse. At modtagernavn ikke står skrevet på postkasse/døren, eller ikke afhentes – fratrækkes returbeløbet.

Ved fejl eller mangler ved leveringen, bedes ROBA.DK kontaktes inden 3 hverdage på kundeservice@roba.dk

Nej, vi sender kun inden for Danmarks grænser, dog ikke til Færøerne og Grønland.

Så skriv til kundeservice@roba.dk eller ring til os på telefon 3510 6200.

Luk menu
1
×
×

Kurv