Lageret sender varer som normalt

lækker tapasopskrift til dit næste arrangement

Står du og skal holde familiemiddag, fødselsdag, datenight eller firmaevent? Så er tapas perfekt at servere, da der er rig mulighed for at være kreativ og anrette en masse forskellige lækre små retter.

Kniber det med inspirationen til tapasretterne? Så kommer vi her med forslag til delikate tapasretter, som bringer de spanske smagsløg i spil, og som vil imponere dine gæster.

 

Vi håber du bliver inspireret og har mod på at gå i krig og udfordre dine tapasevner! Så er der kun tilbage at sige klar, parat, TAPAS!

Albondigas - Spanske kødboller

Tid I alt: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Kan fryses: Ja

Antal personer: 4

Tid I alt: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Kan fryses: Ja

Antal personer: 4

Indgredienser

Kødboller

Tomatsovs

Fremgangsmåde

Kødboller

  1. Hak dine hvidløg og dit persille helt fint.
  2. Herefter tager du dit oksekød og rører det sejt med salt i en røremaskine.
  3. Tilføj alle ingredienserne til farsen, og rør den helt lind.
  4. Form kødbollerne i den størrelse du synes er passende.
  5. Tilsæt noget olivenolie eller neutral olie på panden, og steg kødbollerne gyldenbrune på alle sider.

 

Tomatsovs

  1. Først hakker du dine løg og hvidløg helt fint.
  2. Tag nu den samme pande som du stegte kødbollerne i, og kom dine hakkede løg heri med paprika, oregano og lidt olie.
  3. Når løgene er blevet bløde tilsætter du tomat og koger det hele op.
  4. Tilsæt sukker, salt og peber efter smag.
  5. Tag dine kødboller og vend dem i tomatsovsen.
  6. Lad det simre i 5-6 minutter.
  7. Hæld dem op i et flot serveringsfad og drys evt med frisk persille – og voila, så har du den perfekte tapasanretning.

Tip: De lækre spanske kødboller går godt sammen med aioli, revet ost på toppen eller et lækkert brød.

Bliv en del af robas kundeklub

vi sender dig spændende nyheder